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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sul. |
Data corrente: |
28/06/2018 |
Data da última atualização: |
28/06/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
SAVIAN, J. V.; GENRO, T. C. M.; BARTH NETO, A.; BREMM, C.; AZEVEDO, E. B.; DAVID, D. B.; GONDA, H. L.; CARVALHO, P. C. F. |
Afiliação: |
Jean V. Savian, UFRGS; TERESA CRISTINA MORAES GENRO, CPPSUL; Armindo Barth Neto, UFRGS; Carolina Bremm, UFRGS; Eduardo B. Azevedo, UNIPAMPA; Diego B. David; Horacio L. Gonda, SUAS; Paulo C. F. Carvalho, UFRGS. |
Título: |
Comparison of faecal crude protein and n-alkanes techniques to estimate herbage intake by grazing sheep. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
Animal Feed Science and Technology, v. 242, p. 144?149, 2018. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This paper has the following objectives: i) evaluate which of the two techniques, n-alkanes or faecal crude protein (fCP), and their equations had the highest accuracy in estimating DM intake by sheep; and ii) evaluate which ratio option of n-alkanes (C31:C32 or C33:C32) was most accurate in estimating sheep DM intake. |
Thesagro: |
Digestibilidade; Ovino. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sul (CPPSUL) |
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